HTML

Az útnyilvántartás szakértője

RoadRecord.hu útnyilvántartó program: útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény NAV biztos ÚTNYILVÁNTARTÁS és KIKÜLDETÉSI RENDELVÉNY készítése 7 perc alatt, partnertávolságok tömeges számolása beépített térképpel háztól-házig! Nem Google Maps vagy útvonaltervezős kilométervadászás, ez teljesen más!

Friss topikok

Linkblog

Útnyilvántartás 2014: nincs változás az adózásban

2014.01.12. 23:01 Barazsy Ákos

Nem a kiszámítható gazdaságpolitikáról vagyunk híresek, így megértem azokat, akik az év végével az utolsó pillanatig kivártak, amikor valamilyen döntéshelyzetben vannak ez ügyben.

Kedvenc sztorim gyorsan: többször előfordul, hogy valaki feliratkozik hozzánk érdeklődőként vasárnap este, és mire hétfő reggel visszahívjuk, csak ennyit mond: “Már nem aktuális, visszhall…”

Vajon mi történhetett egy éjszaka alatt?

Visszatérve, az útnyilvántartás is ilyen, sokan sakkoznak, hogy mi legyen az autókkal: vegyünk – ne vegyünk (lesz még a cég?), béreljünk – lízingeljünk (ez most nagyon megy a lízingÁFA visszaigényelhetősége miatt), esetleg a cégautót rakjuk ki magánba, hogy ne kelljen cégautóadót fizetni?

images

Sok az eldöntendő kérdés, de legalább idén már abban biztosak lehetünk, hogy az útnyilvántartással és kiküldetési rendelvénnyel kapcsolatban nincs adóváltoztatás, így könnyebb a döntés!

Tipp: A RoadRecord ügyfélszolgálata készséggel áll rendelkezésedre ilyen kérdésekben, van tapasztalat…

komment

Címkék: adó útnyilvántartás kiküldetési rendelvény áfa visszaigénylése

A bejegyzés trackback címe:

https://utnyilvantartas.blog.hu/api/trackback/id/tr45755412
süti beállítások módosítása