HTML

Az útnyilvántartás szakértője

RoadRecord.hu útnyilvántartó program: útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény NAV biztos ÚTNYILVÁNTARTÁS és KIKÜLDETÉSI RENDELVÉNY készítése 7 perc alatt, partnertávolságok tömeges számolása beépített térképpel háztól-házig! Nem Google Maps vagy útvonaltervezős kilométervadászás, ez teljesen más!

Friss topikok

Linkblog

Útnyilvántartás adatmentése a felhőbe!

2013.01.07. 12:09 Barazsy Ákos

Örömmel jelentem be, hogy megjelent a RoadRecord útnyilvántartás vadonatúj – immáron a 6-os verziója!

Elsőként és egyedülállóan az útnyilvántartás piacán ez már “felhő” támogatást kapott, mely egy sor, elsöprően új lehetőséget rejt magában!

Első lépésként arra a problémára adunk megoldást, hogy a legtöbb Ügyfelünk nem rendelkezik informatikai szaktudással vagy rendszergazdával, így sokaknak problémát jelent a számítógépen tárolt adatok biztonsági mentése, ennek hiányában komoly károk – és bosszúság – tud keletkezni egy számítógép elromlásakor.

De ennek most vége!

cloudbackup2

Legújabb útnyilvántartó programverziónkban lehetőséged van – adataid saját számítógépeden való tárolása mellett – ingyenesen, egy egyszerű beállítás segítségével titkosítva lementeni adataidat “felhő” szerverünkre!

A felhő adatmentésről és biztonsági kérdésekről további információ itt.

Az adatmentés pontos használatáról felhasználói kézikönyvünk 23. oldalán olvashatsz, vagy a programból a helyzetérzékeny súgó is segít, egyébként a használata végtelenül egyszerű… Wink

Programfrissítés az útnyilvántartó program megnyitása után, automatikusan.

komment

Címkék: program útnyilvántartás útnyilvántartó program

A bejegyzés trackback címe:

https://utnyilvantartas.blog.hu/api/trackback/id/tr995002940
süti beállítások módosítása