HTML

Az útnyilvántartás szakértője

RoadRecord.hu útnyilvántartó program: útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény NAV biztos ÚTNYILVÁNTARTÁS és KIKÜLDETÉSI RENDELVÉNY készítése 7 perc alatt, partnertávolságok tömeges számolása beépített térképpel háztól-házig! Nem Google Maps vagy útvonaltervezős kilométervadászás, ez teljesen más!

Friss topikok

Linkblog

RoadRecord – MedMax integráció: útnyilvántartás háziorvosoknak

2013.12.02. 17:25 Barazsy Ákos

Örömmel jelentem be, hogy a Dericom Kft.-vel való együttműködésünk eredményeként mostantól közvetlenül a MedMax háziorvosi programból lehet átemelni a beteglátogatásokat a RoadRecord útnyilvántartóba, így a háziorvosoknak már alig marad dolga az útnyilvántartásokkal!

 

A működés lényege, hogy a MedMax háziorvosi programban jegyzett beteglátogatások időpontja és oka, pontos helye, és a beteg neve egy gombnyomással bekerül a RoadRecord útnyilvántartóba, ami elvégzi a címek alapján a térképes azonosítást, a tömeges távolságszámításokat, kiszámolja az elszámolható költségeket és már időrendi sorrendbe rakva nyomtatható is a NAV- és OEP-biztos útnyilvántartás!

Ugye milyen egyszerű?

Köztudott, hogy a háziorvosok csak akkor mentesülnek a cégautóadó alól, ha azt útnyilvántartással bizonyítják, hogy autójukat a praxisukhoz használják, további infó itt.

komment

Címkék: útnyilvántartó útnyilvántartás cégautóadó útnyilvántartó program

A bejegyzés trackback címe:

https://utnyilvantartas.blog.hu/api/trackback/id/tr625671642
süti beállítások módosítása