HTML

Az útnyilvántartás szakértője

RoadRecord.hu útnyilvántartó program: útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény NAV biztos ÚTNYILVÁNTARTÁS és KIKÜLDETÉSI RENDELVÉNY készítése 7 perc alatt, partnertávolságok tömeges számolása beépített térképpel háztól-házig! Nem Google Maps vagy útvonaltervezős kilométervadászás, ez teljesen más!

Friss topikok

Linkblog

MKOE szakmai ajánlás a RoadRecord útnyilvántartó programra

2014.01.12. 22:34 Barazsy Ákos

Mindig is kiemelten fontosnak tartottuk, hogy a RoadRecord útnyilvántartó program a hatályos előírásoknak és az Ügyfelek elvárásainak is maximálisan megfeleljen.

Mindenkori cél, hogy tényleg olyan megoldást adjunk Ügyfeleink kezébe, ami egyben jó befektetés is, és örömmel is használ mindenki, hiszen az útnyilvántartás elkészítését alapvetően senki sem szereti.

Már a kezdetekkor is folyamatosan együtt dolgoztunk a szakma jeles képviselőivel, az utóbbi időben pedig az MKOE-vel (Magyar Könyvelők Országos Egyesülete) különösen szoros lett a munka.MKOE

Fejlesztéseinknek köszönhetően most viszont örömmel jelenthetem be, hogy az MKOE szakmai ajánlásával látta el a RoadRecord útnyilvántartó programot, a piacon csak mi rendelkezünk ilyen minősítéssel, hurrá – hurrá!

Így aki a RoadRecord-ot használ, az biztos lehet abban, hogy útnyilvántartása jó kezekben van, ezt egyéb garanciáink is alátámasztják!

Megjegyzés: mostanában egyre többen villognak különböző minősítésekkel – tudjuk azok miről szólnak… ez nem olyan.

komment

Címkék: útnyilvántartás útnyilvántartó program

A bejegyzés trackback címe:

https://utnyilvantartas.blog.hu/api/trackback/id/tr915755339
süti beállítások módosítása