HTML

Az útnyilvántartás szakértője

RoadRecord.hu útnyilvántartó program: útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény NAV biztos ÚTNYILVÁNTARTÁS és KIKÜLDETÉSI RENDELVÉNY készítése 7 perc alatt, partnertávolságok tömeges számolása beépített térképpel háztól-házig! Nem Google Maps vagy útvonaltervezős kilométervadászás, ez teljesen más!

Friss topikok

Linkblog

Útnyilvántartás iPod Touch-on is

2013.07.29. 13:59 Barazsy Ákos

Napról-napra egyre többen használják útnyilvántartásra, kiküldetési rendelvényre az iPhone útnyilvántartó alkalmazásunkat, de ne felejtsük el, hogy ez ugyanolyan jól működik a 3., 4. és az 5. generációs iPod Touch-on is!

Képernyőfotó 2013-06-13 - 11.04.13

Személyes tapasztalatból mondom, hogy egy élmény így a napi utazásaimat összegyűjtve, gyakorlatilag játszva összerakni a havi kiküldetési rendelvényemet!

Mivel a partnereim javarészt már szerepelnek az alkalmazásban, a kocsiból kiszállva tényleg csak egy gombnyomás (nem kettő!) rögzíteni a látogatás tényét, hó végén pedig beszinkronizálom a RoadRecord asztali útnyilvántartó programba az adatokat, és már nyomtatom is a NAV biztos bizonylatomat!

Persze néha előfordul, hogy a nagy rohanás közben elfelejtem ott és akkor rögzíteni az utam, de rendszerint egy dugóban ülve rájövök, és gyorsan pótlom az elmaradást. Az is előfordult, hogy este a TV előtt ülve a Barátok Közt szünetében pótlok... :)

Amúgy a megjelenés óta összegyűlt tapasztalatok alapján továbbfejlesztettük alkalmazásunkat, éppen ma jelent meg a legújabb verzió, amely megújított napi listával, közvetlen szinkronfióknyitási lehetőséggel, és egyéb apró optimalizálásokkal lett okosabb.

Közben pedig felgyűlt még egy pár ötlet, amit folyamatosan adunk majd ki...

A legnagyobb morális kielégülést pedig azok a felhasználói visszajelzések okozzák, amiket nap mint nap hallunk az ügyfelektől, tiszta öröm hallgatni, hogy mennyi embert szabadítunk meg a rabszolgasorból… ezeket a véleményeket sokan az alkalmazás iTunes oldalára is felírták, és büszkék vagyunk arra, hogy olyan alkalmazást sikerült a kezetekbe adni, amit – a konkurencián kívül – mindenki 5 csillagosra értékelt!

Te próbáltad már?

 
 

komment

Címkék: útnyilvántartó útnyilvántartás útnyilvántartó program

A bejegyzés trackback címe:

https://utnyilvantartas.blog.hu/api/trackback/id/tr705432085
süti beállítások módosítása