HTML

Az útnyilvántartás szakértője

RoadRecord.hu útnyilvántartó program: útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény NAV biztos ÚTNYILVÁNTARTÁS és KIKÜLDETÉSI RENDELVÉNY készítése 7 perc alatt, partnertávolságok tömeges számolása beépített térképpel háztól-házig! Nem Google Maps vagy útvonaltervezős kilométervadászás, ez teljesen más!

Friss topikok

Linkblog

RLB-60 felhasználóknak még könnyebb az útnyilvántartás!

2014.04.30. 16:13 Barazsy Ákos

Örömmel jelentem be, hogy a tavaly elindult RLB60-RoadRecord együttműködés eredményeként tovább könnyítettük az RLB60 ügyfelek útnyilvántartását!

Mint ismeretes, az RLB-60 Bt. saját útnyilvántartó programját megszüntette, helyette a RoadRecord útnyilvántartót ajánlja.

Mostanra elkészült és ingyenesen letölthető konvertáló program és leírása, amivel RLB-60 programokból közvetlenül át lehet emelni az útnyilvántartóba a partnereket és esetleges látogatásuk sorrendjét!

Képzeld el az adóellenőr arcát, amikor mondjuk egymás mellé teszi az útnyilvántartásod és a havi számláid időrendi sorrendben és a kettő tökéletesen fedi egymást! 
Képernyőfotó 2014-04-03 - 14.14.44
 

“Miért lehet ez most aktuális Neked?”

  • Már egyszemélyes Kft.-k és Bt.-k is használhatják a kiküldetési rendelvényt, magánautóra megspórolhatják a cégautóadót
  • 2012-től a bér- és lízingelt autók Áfa tartalma újra levonható, viszont a használatot útnyilvántartással kell alátámasztani
  • visszamenőlegesen is bepótolható az útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény
  • egyedülállóan iPhone és Android kiegészítő alkalmazással is rögzítheted már az útjaid
  • ideje elkészíteni az első negyedév útnyilvántartását, kiküldetési rendelvényét

komment

Címkék: kiküldetési rendelvény útnyilvántartó program áfa visszaigénylése

A bejegyzés trackback címe:

https://utnyilvantartas.blog.hu/api/trackback/id/tr376099997
süti beállítások módosítása