HTML

Az útnyilvántartás szakértője

RoadRecord.hu útnyilvántartó program: útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény NAV biztos ÚTNYILVÁNTARTÁS és KIKÜLDETÉSI RENDELVÉNY készítése 7 perc alatt, partnertávolságok tömeges számolása beépített térképpel háztól-házig! Nem Google Maps vagy útvonaltervezős kilométervadászás, ez teljesen más!

Friss topikok

Linkblog

RLB útnyilvántartás = RoadRecord útnyilvántartó program

2014.01.12. 22:47 Barazsy Ákos

“Mindenki azon dolgozzon, amihez a legjobban ért” – egyeztünk meg Lauber Attilával, az RLB -60 Bt. ügyvezetőjével, akik méltán híresek és piacvezetők a kettős könyvvitel, pénztárkönyv és naplófőkönyv területén.

Ezekkel épp elég meló van, így kevesebb fókuszuk maradt az útnyilvántartó programjukra – amiben viszont mi vagyunk ászok -, így kézenfekvő volt a 2 cég együttműködése, hogy mindkettőnk Ügyfelei magasabb színvonalú megoldásokat kapjanak.

Így született meg az RLB-RoadRecord integráció, melynek keretein belül az RLB nyugdíjba küldte a saját útnyilvántartó programját, helyette mostantól a RoadRecord-ot ajánlják!03Miért lesz ez jó az Ügyfeleknek?

- azok, akik RLB útnyilvántartó programmal rendelkeznek, azok kedvezményes ajánlatot kapnak az áttérésre, így végre meg lesz oldva Nekik a folyamatos fejlesztés és jogszabálykövetés, és a legfejlettebb útnyilvántartó programmal dolgozhatnak ezentúl

- minden RLB termékből mostantól egyenesen át lehet emelni a partnereket a RoadRecord térképébe, így könnyen szinkronizálni lehet a partnertörzset

- 2014 elején pedig közösen bemutatjuk azt a nagyszerű újításunkat, amin most dolgozik együtt a 2 cég…!

komment

Címkék: program útnyilvántartó útnyilvántartó program

A bejegyzés trackback címe:

https://utnyilvantartas.blog.hu/api/trackback/id/tr105755384
süti beállítások módosítása