HTML

Az útnyilvántartás szakértője

RoadRecord.hu útnyilvántartó program: útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény NAV biztos ÚTNYILVÁNTARTÁS és KIKÜLDETÉSI RENDELVÉNY készítése 7 perc alatt, partnertávolságok tömeges számolása beépített térképpel háztól-házig! Nem Google Maps vagy útvonaltervezős kilométervadászás, ez teljesen más!

Friss topikok

Linkblog

Útnyilvántartás adatmentésed be van már állítva?

2013.09.05. 18:52 Barazsy Ákos

Elsősorban Ügyfeleinknek szól – de előző, rendszergazdai életemből tudom, hogy mindenkinek hasznos lehet: vedd komolyan az adatmentést!

Állítsd rendszerbe!

Másképp nem ér semmit!

Javaslom, hogy állítsd be RoadRecord adatmentésed MOST, nehogy úgy járj mint pár Ügyfelünk, akik addig halogatták a kérdést, amíg túl késő nem lett…

cloudbackup2

Jellemzően a számítógép újratelepítésénél elfelejt a rendszergazda adatmentést készíteni, vagy ellopják / elvesztik / tönkremegy a notebook, vagy egyáltalán nem szokott adatmentés lenni, esetleg csak alkalomszerűen van – ami rendszeresen elmarad…

Több éves adatok pótlása nagy munka, sokkal jobban jársz, ha most mindenféle számítástechnikai szaktudás nélkül, 1 perc alatt beállítod RoadRecord adatmentésed!

Beállítások ›› Felhő fül ›› Email cím megadása ›› Kulcs igénylése ›› Emailen érkezett kulcs beírása ›› Kulcs ellenőrzése.

Vannak, akik még mindig félnek a felhőbe tárolni adataikat – tőlünk biztos nem jut máshoz, ráadásul még előttünk is titkosítottak az adatmentések!

További információ az útnyilvántartás adatmentéséről itt.

komment

Címkék: program

A bejegyzés trackback címe:

https://utnyilvantartas.blog.hu/api/trackback/id/tr505497034
süti beállítások módosítása