HTML

Az útnyilvántartás szakértője

RoadRecord.hu útnyilvántartó program: útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény NAV biztos ÚTNYILVÁNTARTÁS és KIKÜLDETÉSI RENDELVÉNY készítése 7 perc alatt, partnertávolságok tömeges számolása beépített térképpel háztól-házig! Nem Google Maps vagy útvonaltervezős kilométervadászás, ez teljesen más!

Friss topikok

Linkblog

Hogyan született a RoadRecord.hu útnyilvántartó?

2012.06.10. 18:12 Barazsy Ákos

1999-ben, mint kezdő cégvezetőt, engem is érintett a sokk, hogy hó végén útnyilvántartást kell gyártani a könyvelőnek. Aki látott már ilyet, az tudja, hogy a napi feladatok után külön egy szombat ment el arra havonta, hogy excel tábla előtt görnyedve elkészítsem azt a kimutatást, amit már nyugodt szívvel le lehetett adni.

A kezdeti próbálkozások...

Informatikusként letöltöttem és kipróbáltam az összes fellelhető útnyilvántartó programot, de azok ártól és ígérettől függetlenül (a mai napig) mind ugyanazt tudták: bonyolult és átláthatatlan kezelhetőség, a partnertávolságokat ugyanúgy nekem kellett megadni (némelyik tudta a helységek közti távolságot, de azzal nem megyek semmire), és senki sem mondta el nekem, hogy milyen jogszabályokat kell betartanom.

Miután eltöltöttem további értékes órákat, napokat a letölthető demóprogramok tesztelésével, esetenként gépem helyrehozásával a sok törölhetetlen alkalmazás miatt, úgy döntöttem, hogy maradok az excel táblánál, mert az legalább ingyen van, az eredmény kb. ugyanaz.

Az ötlet...

Az egyik ilyen hóvégizárós szombaton bent volt egyik kollégám is, aki éppen egy térképpel bíbelődött, ekkor jött az ötlet: mi lenne, ha egy digitális térképen bejelölnénk a partnerek helyét, és kiszámoltatnánk a partnerek egymáshoz való távolságát háztól-házig? Gyakorlatilag így kapunk egy olyan távolságmátrixot ami a térképek elején olvasható, hogy melyik helység mennyire van a másiktól... a többi pedig gyerekjáték ehhez képest.

A megvalósítás...

Akkor még nem is sejtettük, hogy mekkora fába vágtuk a fejszénket... mára már elmondhatjuk (2012-06-10, vasárnap), hogy 3591 cégnél összesen 9730 autóra a mi útnyilvántartó programunkkal készítik el útnyilvántartásukat vagy kiküldetési rendelvényüket...  ha Te is szeretnéd kipróbálni egyedülálló megoldásunkat, akkor... www.roadrecord.hu

 

komment

Címkék: útnyilvántartó útnyilvántartás kiküldetési rendelvény útnyilvántartó program

A bejegyzés trackback címe:

https://utnyilvantartas.blog.hu/api/trackback/id/tr734577138
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása