HTML

Az útnyilvántartás szakértője

RoadRecord.hu útnyilvántartó program: útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény NAV biztos ÚTNYILVÁNTARTÁS és KIKÜLDETÉSI RENDELVÉNY készítése 7 perc alatt, partnertávolságok tömeges számolása beépített térképpel háztól-házig! Nem Google Maps vagy útvonaltervezős kilométervadászás, ez teljesen más!

Friss topikok

Linkblog

Útnyilvántartás formai elemeire szóló pénzvisszafizetési garancia

2013.09.09. 22:27 Barazsy Ákos

Egy útnyilvántartó program értékes végterméke nem az, hogy legyen valamilyen útnyilvántartásod vagy kiküldetési rendelvényed a fiókban, hanem az, hogy egy NAV ellenőrzésen ne kapj büntetést!

Sokaknak nem volt még ilyen ellenőrzésük, Ők bátran bíznak vakon bármilyen megoldásban – csak ne kelljen fizetni érte! :)

Persze akik átéltek már ilyet – netán büntetésük is volt már – Ők jól tudják, hogy többet spórolnak, ha profi útnyilvántartóra bízzák az álmukat.

Mi büszkék vagyunk arra, hogy – tudomásunk szerint – még senkit nem büntettek meg az útnyilvántartó programunk hibájából a felhasználóink közül!

formaigari

Mától pedig új garanciát vezetünk be: életreszóló pénzvisszafizetést útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény formai hibájából adódó NAV büntetések esetén!

Ez azt jelenti, ha bármikor NAV ellenőrzésed lesz, és adott időszakban a legújabb programverziónkkal készített útnyilvántartásod vagy kiküldetési rendelvényed miatt a NAV megbüntet mert formai hiányosságok vannak, akkor mi azonnal visszafizetjük Neked a teljes vételárat!

komment

Címkék: útnyilvántartó útnyilvántartás kiküldetési rendelvény útnyilvántartó program

A bejegyzés trackback címe:

https://utnyilvantartas.blog.hu/api/trackback/id/tr75505081
süti beállítások módosítása