HTML

Az útnyilvántartás szakértője

RoadRecord.hu útnyilvántartó program: útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény NAV biztos ÚTNYILVÁNTARTÁS és KIKÜLDETÉSI RENDELVÉNY készítése 7 perc alatt, partnertávolságok tömeges számolása beépített térképpel háztól-házig! Nem Google Maps vagy útvonaltervezős kilométervadászás, ez teljesen más!

Friss topikok

Linkblog

Útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény iPad és iPad mini-n is!

2013.09.05. 19:03 Barazsy Ákos

Kifejezetten utazó üzletkötőknek (is) ajánljuk az iPad-ra és az iPad mini-re is optimalizált mobil útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény programunkat.

Ma még inkább csak biztosítós ügynököknél, de már egyéb üzletkötőknél is egyre többször bukkan fel ez az eszköz, ezen jegyzetelnek, emaileznek, fotóznak, töltenek ki kérdőíveket, sőt, már dokumentumbeolvasást, illetve digitális aláírást is megoldja a “tablet”.

Ha már kézben van, miért ne ezen rögzítsük az útnyilvántartást is?

ipad utnyilvantartas

Semmi akadálya, egy gombnyomással időbélyegesen és GPS koordinátákkal ellátott hiteles útnyilvántartást vagy kiküldetési rendelvényt lehet készíteni!

Legújabb verziónkban nemcsak elkészítettük az iPad és iPad mini-re optimalizált változatot, de apróbb, viszont annál fontosabb kiegészítő funkciókat is raktunk bele.

 

Te próbáltad már?

komment

Címkék: program útnyilvántartó útnyilvántartás kiküldetési rendelvény Mac útnyilvántartó program

A bejegyzés trackback címe:

https://utnyilvantartas.blog.hu/api/trackback/id/tr565497071
süti beállítások módosítása